30-05-2019: 90-jarig jubileum

v.v. De Fendert bestaat in 2019 90 jaar! Een mijlpaal waar uitgebreid bij stil zal worden gestaan.

Opgericht op 17 maart 1929 en intussen een club met een heel mooie geschiedenis. En met allerlei successen: dat moet natuurlijk goed gevierd worden!

Onder het motto #1dorp1club is er gedurende 3 dagen voor alle betrokkenen bij de club veel leuks te doen. Genoeg redenen om 30 mei tot en met 1 juni 2019 al af te blokken in de agenda. De jubileumcommissie van v.v. De Fendert is sinds een paar maanden druk en enthousiast in de weer met de voorbereidingen. Op de website en de social mediakanalen van onze club zal regelmatig informatie over het jubileum te vinden zijn. Een aantal zaken vast op een rijtje:

• Op donderdag 30 mei 2019 wordt met het jubileum een vervolg gegeven aan het jeugdkamp, dat traditioneel met Hemelvaart plaatsvindt;
  • Op vrijdag 31 mei 2019 is er een amusementsavond en deze belooft heel bijzonder te gaan worden;
  • Op zaterdag 1 juni 2019 wordt het jubileum afgesloten met een spetterende feestavond;
  • Gedurende deze 3 dagen vinden ook allerlei andere activiteiten voor jong en oud plaats;
  • Zijn er vragen of ideeën of wilt u als sponsor een bijdrage leveren aan het jubileum? Van harte welkom! Laat het weten via jc@vvdefendert.nl;

We hopen op een gezellig en mooi feest, met veel ontmoeting tussen (oud)leden en verder iedereen die v.v. de Fendert een warm hart toedraagt.
Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,