Lid worden:
Lid worden kan door het formulier inschrijving / doorlopende machtiging te downloaden en volledig ingevuld in te leveren bij Jan Kersten. Het formulier is voorzien van een bijlage met toelichting en informatie omtrent het lidmaatschap en de contributie bij v.v. de Fendert. Nieuwe jeugdleden dienen zelf een tenue aan te schaffen via de vereniging. De kosten hiervan bedragen: kousen € 10,00, broekjes € 15,00 en shirts € 25,00. Compleet tenue € 50,00. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Kees Rombouts.

Alle inschrijvingen van leden gebeuren onder de onderstaande voorwaarden:

1. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

2. Alleen volledig ingevulde formulieren “inschrijving / doorlopende machtiging” worden in behandeling genomen.

3. Nadat het bestuur de inschrijving heeft beoordeeld en goedgekeurd, wordt het nieuwe lid ingedeeld in een team. De indeling van leden in teams is volledig voorbehouden aan het (jeugd)bestuur (uitzondering hierop zijn de senioren selectieteams).

4. Zodra een speler in een team geplaatst kan worden, wordt de contributie geïnd via automatische incasso.

5. Ouders van jeugdleden verplichten zich om te zorgen voor het vervoer van hun kinderen naar uitwedstrijden.

6. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk (of middels een E-mail) gericht aan ledenadministratie v.v. de Fendert (ledenadm@vvdeFendert.nl). Let wel: wanneer het lidmaatschap in de loop van een verenigingsjaar eindigt, blijft niettemin de contributie voor het gehele jaar verschuldigd.

7. Bij wijziging van uw gegevens moet u dit zo snel mogelijk, bij voorkeur per e-mail, door geven aan de ledenadministratie (E-mail: ledenadm@vvdeFendert.nl).

Wilt u nog meer informatie m.b.t. lidmaatschap, contributie, betaling e.d., kunt u contact opnemen met:
Erik Machielse,
E-mail: ledenadm@vvdeFendert.nl

Contributie tarieven v.v. de Fendert seizoen 2017 - 2018

Leeftijdcategorie  Contributie 2017 - 2018
 Senioren (leeftijd vanaf 18 jaar) € 148
 Junioren (leeftijd 13 t/m 17 jaar)       € 102
 Pupillen (leeftijd t/m 12 jaar) € 92
 Rustende leden € 54
 Kabouters (mini pupillen) € 46
 Ereleden en leden van verdienste  Vrijgesteld van betaling contributie

**Seniorenleden betalen tevens € 26,00 per jaar t.b.v. “wassen tenues” e.d. Dit bedrag wordt gelijktijdig met de contributie geïncasseerd.

1. Tijdens de algemene ledenvergadering is de contributie voor seizoen 2017 – 2018 officieel vastgesteld.
2. Het verenigingsjaar voor het seizoen 2017 - 2018 loopt van 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018.
3. De contributie is leeftijdgebonden. De contributie wordt per lid op basis van leeftijd om het half jaar vastgesteld op de volgende data: 1 juli 2017 en 1 januari 2018.
4. De contributie voor het seizoen 2017 - 2018 wordt per kwartaal (vooraf) geïncasseerd door middel van automatische incasso.
5. De automatische incasso zal ongeveer plaatsvinden op: 27 oktober 2017, 27 januari 2018, 27 maart 2018 en 27 mei 2018.

Leden die (nog) geen gebruik maken van de mogelijkheid tot automatische incasso van de contributie ontvangen rond 15-11-2017 een factuur voor het voldoen van de contributie voor 01-01-2018, voor het volledige seizoen op onderstaande rekening:
Rabobank rekening nr. IBAN NL78 RABO 0115 202 641 ten name van v.v. de Fendert.