01-05-2018: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Nick Palache

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Nick Palache

Maandagavond, meivakantie. Onze “Vliegende Reporter” baant zich een weg voor alweer een diepte-interview met één van onze talenten. Wanneer onze Reporter veld 2 nadert, hoort hij enthousiaste stemmen. JO11-2 is bezig met pionnenvoetbal en de jongens hebben er duidelijk plezier in. Onze “Vliegende Reporter” heeft een afspraak voor een diepte interview met niemand minder dan Nick Palache. Wanneer onze reporter de training van JO11-2 nadert, krijgt Nick direct toestemming van trainer Gerwin om de training even te onderbreken, zodat onze Reporter zijn werk kan doen.

Wij spreken Nick op veld 2. Nick maakt deel uit van het succesvolle JO11-2 team van De Fendert. De positie die Nick daarin inneemt is links op het middenveld.  “Ik vind dit een leuke positie, vooral ook, omdat ik goed gewend ben op deze positie te spelen.” Nick vindt de JO11-2 een heel leuk team, “want er zitten veel vrienden van me in.” Op de vraag van onze Reporter of onze jonge held linksbenig is antwoordt hij ietwat bescheiden: “Ik ben tweebenig.” Nick is bezig aan zijn 3e seizoen als voetballer. Zijn mooiste moment is het kampioenschap met de F5. De favoriete club van Nick is Feijenoord, maar een favoriete speler heeft hij niet.

Nick, van 7 februari 2008, zit in groep 6 van de Kennedyschool. Zijn juffen zijn Christel en Margriet en die vindt hij erg aardig. Zijn favoriete vakken op school zijn Rekenen en Gym. “Ik vind het fijn om te Rekenen, want ik kan het best goed.” Op de vraag van onze Reporter wat hij later wil worden, antwoordt Nick: ”Bioloog!” “Ik hou heel erg van dieren….” Vol trots vertelt Nick over zijn Baardagaam, die ze thuis hebben en onze Reporter voelt dat hier inderdaad een Bioloog in spé staat!

Wanneer onze vliegende Reporter Nick vraagt naar zijn lievelingseten, antwoordt hij meteen enthousiast: “Friet” en op de vraag of hij nog een voetbalwens heeft: “Kampioen worden met JO11-2, als alles meezit is het nog mogelijk..”

Wij wensen Nick veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!