01-10-2016: De Fendert JO11-3 - Roosendaal JO11-8

De Fendert JO11-3 - Roosendaal JO11-8

Over de wedstrijd v.v. de Fendert JO11-3 - Roosendaal JO11-8 kan de huisverslaggever van JO11-3 kort zijn: de tegenstander van zaterdag was letterlijk en figuurlijk een maat te groot. Met een 0-6 ruststand eindigde deze wedstrijd met maar liefst 0-15. Geen fijne ochtend voor onze rood-witte kanjers. Even was er hoop, toen Lennart bij een 0-13 tussenstand in de 17e minuut van de tweede helft bijna tot score kwam. De Fendert kreeg in die fase van de wedstrijd de tegenstander toch mooi even op de knieën! Een eretreffer was ons helaas niet gegund.

We nemen de aandachtspunten, maar ook goede punten, mee naar de volgende trainingen en wedstrijden. Volgende week ontvangen we Kruisland JO11-1 in een thuiswedstrijd op Sportpark De Fendert. Tot dan!