01-11-2017: v.v. de Fendert 90 jaar!

v.v. de Fendert 90 jaar!

Onder het motto #1dorp1club wil v.v. de Fendert het 90-jarig bestaan in 2019 groots gaan vieren door een jubileum te organiseren voor alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en alle overige mensen die zich betrokken voelen bij onze vereniging: een dorpsfeest voor en door mensen uit Fijnaart en omgeving.

De eerste ideeën voor het 90-jarig jubileum zijn afgelopen zomer ontstaan. Deze ideeën zijn afgelopen woensdag 25 oktober gepresenteerd en gedeeld met een aantal enthousiaste betrokkenen (zie foto). De komende weken zal een jubileumcommissie gevormd worden. Deze commissie zal de komende 1,5 jaar intensief aan de slag gaan om de ontstane ideeën uit te werken en op zoek te gaan naar sponsoren en vrijwilligers om dit evenement mogelijk te maken.

v.v. de Fendert is in 2011 ontstaan uit een fusie tussen de voetbalverenigingen Kaaise Boys en FSV. Bij de fusie is de oprichtingsdatum 17 maart 1929 van de oudste club (Kaaise Boys) behouden. Daarom bestaat v.v. de Fendert in 2019 volgens de statuten 90 jaar. De fusie heeft het voetbal- en verenigingsleven in Fijnaart al veel moois gebracht. De vereniging speelt een belangrijke sociaal-maatschappelijke rol in ons dorp.

v.v. de Fendert telt 550 leden, 20 jeugdteams, 8 seniorenteams op zaterdag en 1 seniorenteam op zondag. Jaarlijks worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals het Magielse-toernooi, het Internationaal toernooi (ITVLE), het Kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd en senioren, het Sinterklaasfeest voor de allerkleinsten, een vrienden- en vriendinnendag, het jeugdkamp, een startdag aan het begin van het voetbalseizoen en de voetbalquiz.

Middels onze website, social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram) en lokale media houden wij jullie graag op de hoogte.

Iedereen die, op wat voor manier dan ook, wil bijdragen aan dit jubileum of vragen heeft, kan via e-mail contact opnemen met initiatiefnemer en voorzitter van de jubileumcommissie: Sander Wierikx.