02-01-2018: Word lid van de Rabobank!

Word lid van de Rabobank!

Rabobank West-Brabant Noord organiseert in 2018 voor de 5e keer de Rabo Clubkas Campagne. v.v. de Fendert heeft van de Rabobank de goedkeuring gekregen om in 2018 wederom hieraan deel te mogen nemen. In 2017 was de deelname een groot succes: De actie bracht toen ruim € 900,00 op!

In 2018 wil v.v. de Fendert met deze actie zoveel mogelijk geld inzamelen t.b.v. het 90-jarig jubileum, dat georganiseerd wordt in 2019.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor aanvang van de stemperiode per post of email een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Vanaf woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 brengen zij via een stemsite hun stemmen uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op v.v. de Fendert uitgebracht mogen worden.
Let op: alleen leden van Rabobank West-Brabant Noord mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Bent u nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kunt u tot 1 februari 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap kan gratis aangevraagd worden via deze website.