02-10-2016: Pupillenscheidsrechters gezocht!

Pupillenscheidsrechters gezocht!

Deze week, van 1 tot en met 9 oktober, is de Week van de Scheidsrechter. Ook v.v. de Fendert wil daar aandacht aan besteden. Onder andere door een wervingsactie voor nieuwe pupillenscheidsrechters. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat we genoeg scheidsrechters hebben voor al onze thuiswedstrijden. We doen daarom deze oproep, met het verzoek die te verspreiden onder de spelers van jullie teams. Eventueel ook via de mail of via whatsapp.

We zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die op zaterdagochtend een thuiswedstrijdje willen fluiten van de pupillen. Daar staat een vergoeding tegenover van € 5 per wedstrijd. Da's toch veel leuker dan vakkenvullen!?

Voor de aanmelders organiseren we een korte interne cursus, waarna je je eigen fluit krijgt uitgereikt. Lijkt het je wat? Meld je dan aan bij het jeugdbestuur op mailadres jeugdbestuur@vvdefendert.nl. Samen maken we onze club nog mooier!