03-11-2016: HERINNERING: Met v.v. de Fendert naar NAC – VVV

HERINNERING: Met v.v. de Fendert naar NAC – VVV

Vrijdagavond 18 november om 20.00 uur speelt NAC thuis tegen VVV en v.v. de Fendert is door NAC uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

We kunnen hiervoor tegen een zeer speciaal tarief van € 6,00 per persoon kaarten kopen. De wedstrijd begint om 20.00 uur en we vertrekken om ± 18.30 uur vanaf de parkeerplaats bij v.v. de Fendert. Om ± 21.45 uur is de wedstrijd klaar en om ± 22.30 uur ben je dan weer thuis.

Zin om daarbij te zijn? Geef je dan uiterlijk donderdag 10 november op bij de trainer of leider van je team en betaal dan ook gelijk voor je kaart.

Let wel op dat er ook voldoende mensen (ouders/familie/kennissen/familie) bij moeten zijn om te rijden.

Broers/zussen/vrienden/vriendinnen kunnen uiteraard ook mee (mits voldoende plaats in de auto’s).