06-04-2017: In memoriam Geert Knook 1944 – 2017

In memoriam Geert Knook 1944 – 2017

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat onze geweldige terreinman Geert Knook, na een ziekbed, is overleden. Geert was een fantastische vrijwilliger, die heel lang verbonden was aan onze vereniging. Dag en nacht was Geert op de voetbal te vinden. Lijnen kalken, netten repareren, onderhoud plegen, masten plaatsen, schoonmaken, etc, niets was hem te veel. Geert was graag met zijn maten op de voetbal en tijdens de pauzes van de werkploeg verraste hij menigmaal zijn collega’s met zijn altijd parate kennis. Geert wist van heel wat dingen veel te vertellen.

Ziekte maakte een einde aan zijn geliefde hobby en de leegte die Geert achterliet was en is voor zijn werkmaten en iedereen die Geert kende onverteerbaar. “Geert, wat jij voor v.v. de Fendert hebt betekend is niet in woorden uit te drukken, mensen zoals jij zijn de steunpilaren van een vereniging en van de maatschappij.”

Wij wensen de familie alle sterkte toe tijdens deze moeilijke periode.

Ter gelegenheid van het overlijden van Geert zullen alle thuiswedstrijden aanstaande zaterdag beginnen met één minuut stilte.

Rust zacht Geert.

Bestuur v.v. de Fendert

====================

U kunt afscheid nemen van Geert in het Uitvaartcentrum aan de Wilhelminastraat 68 te Fijnaart, op dinsdag 11 april van 19:00 tot 19:30 uur.

De crematieplechtigheid wordt gehouden op woensdag 12 april om 13:30 uur in de aula van crematorium Zegestede, Ionweg 12 te Roosendaal.

Samenkomst in de ontvangkamer van het crematorium, waar de gelegenheid is tot schriftelijk condoloren. Na afloop van de dienst kunt u de familie persoonlijk condoleren in de koffiekamer aldaar.