06-05-2017: JO13-3 kampioen!

JO13-3 kampioen!

Zaterdag 6 mei heeft v.v. de Fendert JO13-3 historie geschreven door kampioen te worden in de 5e klasse. Een 9-0 overwinning op Alliance was voldoende om de felbegeerde titel in de wacht te slepen. Met 27 punten uit 9 wedstrijden is JO13-3 niet meer in te halen in deze competitie. Met nog één wedstrijd te gaan kan v.v. de Fendert aanstaande donderdag 11 mei zelfs met een ongeslagen status dit seizoen afsluiten.

In de eerste wedstrijd van dit seizoen werd (achteraf gezien) al meteen een belangrijke stap gezet. Tegen een gelijkwaardige tegenstander werd thuis nipt met 3-2 gewonnen van BSC. Het winnen van alle wedstrijden ging zeker niet vanzelf. Zo werd er in maart nipt, maar op pure wilskracht met 1-0 gewonnen van Hoeven en SC Gastel. Omdat nummer 2 BSC ook alle wedstrijden bleef winnen, was de wedstrijd in Roosendaal op 8 april een heuse clash tussen deze twee tegenstanders. Met een overtuigende 0-2 overwinning werd het verschil tussen deze twee ploegen 6 punten: het geloof in een kampioenschap was daarmee geboren. Wedstrijd voor wedstrijd werd er afgelopen weken toegeleefd naar dit mooie moment.

JO13-3 is dit seizoen een hecht en fanatiek team gebleken, met veel inzet, passie, spelplezier en ook de nodige voetbalkwaliteiten: een groot voorbeeld voor onze club! Het behalen van deze titel is dan ook meer dan terecht. Een bijzondere en knappe prestatie van deze boys & girl en een groot compliment voor de technische staf.

Foto’s van het kampioenschap staan op de Facebookpagina van v.v. de Fendert.

Gefeliciteerd en top gedaan!