06-10-2017: Vrienden van de Fendert

Vrienden van de Fendert

v.v. de Fendert heeft enkele jaren geleden de Vrienden van de Fendert opgericht. De Vrienden doneren € 50,00 per seizoen. In de kantine hangt een bord met daarop de namen van de deelnemers. De inkomsten komen ten goede aan de gehele vereniging. v.v. de Fendert heeft zich als doel gesteld om 50 leden voor de club van 50 te behalen. Om dit doel te bereiken doen we een beroep op u om lid te worden. We vragen u om bijvoorbeeld een vriend of een goede kennis die een eigen bedrijf heeft te vragen om lid te worden. U kunt natuurlijk ook aan uw eigen baas vragen of hij of zij lid wil worden.

Voor slechts € 50,00 levert u, hij of zij een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze doelstelling. En daarmee kunnen er door onze vereniging aankopen voor diverse materialen gefinancierd worden. Zonder uw hulp is het onmogelijk om de doelstelling van de Vrienden van de Fendert te realiseren en daarmee nieuwe materialen aan te schaffen.

Wilt u ook lid worden van de Vrienden van de Fendert, of weet u nog bedrijven die mogelijk v.v. de Fendert willen sponsoren, neem dan contact op met Mark Reijnders via 06-17434499 of markreijnders60@gmail.com.

WIJ HOPEN DAT WE OP UW STEUN KUNNEN REKENEN!!