07-11-2019: vv de Fendert 1 - Kogelvangers 1

vv de Fendert 1 -  Kogelvangers 1

Voorbeschouwing v.v. de Fendert - Kogelvangers 1.

Aanstaande zaterdag staat er wederom een mooie derby op papier. Vv de Fendert krijgt dan Kogelvangers uit Willemstad op bezoek om 14.30 uur. Op dit moment bivakkeert Kogelvangers op een plek net onder de subtop met 11 punten uit 7 wedstrijden.

Wel moet gezegd worden dat het dit seizoen behoorlijke versterkte Kogelvangers nipt verloor met 1 doelpunt verschil tegen Halsteren en Prinsenland. Dit had ook anders kunnen uitvallen.

De Fendert zal in ieder geval dit jaar de mannen uit Willemstad niet onderschatten. De Fendert raapte afgelopen week de 3 punten op bij Seolto waarbij Robert Remijn na een lange blessure zijn opwachting maakte en dit deed hij niet onverdienstelijk.

De Fendert heeft nu nog zicht op Noad 67 en De Jonge Spartaan. Een overwinning zou fantastisch smaken en De Fendert zal ondanks het gemis van nog een aantal basisspelers er vol voor gaan knokken.

Een steuntje van het publiek zal hier natuurlijk bij helpen. Tot aanstaande zaterdag met hopelijk een positieve uitslag en een sportieve wedstrijd.