08-03-2016: Vooraankondiging: Houd vrij... 28 mei

Vooraankondiging: Houd vrij... 28 mei

De “geboorte” van v.v. de Fendert vond alweer zo’n 5 jaar geleden plaats, het was toen 2011. In de korte tijd dat de Fendert zijn intrede deed in de voetbalwereld deed het al vaak genoeg van zich spreken. “Ups” waren er voldoende, “Downs” horen blijkbaar ook bij het bestaan van een vereniging. De commissie “De Fendert 5 jaar” heeft het plan opgevat om op 28 mei een clubdag te organiseren. Voor de E en F jeugd wordt er een tentenkamp georganiseerd, voor de overige spelende leden wordt er een groot onderling toernooi gehouden. ’s Avonds vervolgen we de dag met een gezamenlijke barbecue en we sluiten af met een klein feestje. Ook is het de bedoeling dat er een verenigingsfoto wordt gemaakt in/bij de tribune. Het zou leuk zijn als zoveel mogelijk Fendert jongens, meisjes, mannen en vrouwen in hun tenue zich laten vereeuwigen. De foto zal rond 12.00 uur worden gemaakt. Verdere info, opgaveformulieren, etc, volgt. Maar houd deze dag alvast vrij en zet in uw agenda bij 28 mei:  Verenigingsdag v.v. de Fendert!