08-06-2019: In memoriam Annie Welten-Strootman (1939 – 2019)

In memoriam Annie Welten-Strootman (1939 – 2019)

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat onze geweldige wasvrouw Annie Welten, na een ziekbed, is overleden. Gedurende een hele lange periode waste Annie eerst voor FSV en vervolgens voor v.v. De Fendert de tenues van de seniorenteams. Haar achteruitgaande gezondheid liet het, tot enkele weken geleden, niet meer toe deze taak te kunnen blijven vervullen. Annie was meer dan een wasvrouw. Kapotte kleding werd netjes gerepareerd en daar nam zij zelf vaak het initiatief toe. De tassen werden keurig bijgehouden en stonden steeds op tijd weer klaar voor de volgende wedstrijd. Een gigantische klus, waar weinig mensen van weten… Wij wensen de familie en in het bijzonder Peter, Anouk en Emma alle sterkte toe tijdens deze moeilijke periode. Rust zacht Annie.

Bestuur v.v. de Fendert