08-09-2016: Pupil van de week

Beste jeugdspelers van v.v. de Fendert,

Iedere thuiswedstrijd van onze selectie is een feestje, en daarom zijn wij op zoek naar spelertjes die als pupil van de week willen meedoen om dit feestje compleet te maken.

Pupil van de week zijn is een belangrijke taak. Jij zorgt ervoor dat onze selectie een extra hulp heeft bij het winnen van de wedstrijd. Jij bent dus onze 12e man!!!

Allereerst mag je in de kleedkamer voor de wedstrijd kennismaken en op het veld meedoen met de warming-up. Voordat de scheidsrechter de wedstrijd laat beginnen mag jij bij het eerste fluitsignaal scoren in het doel van onze tegenstander. Dit is een goede start van de wedstrijd. Tijdens de 1e en 2e helft ben je welkom in onze dug-out om de wedstrijd te bekijken. In de rust ben je natuurlijk ook in de kleedkamer, of schiet je een balletje met de reserve spelers op het veld, de keuze is aan jou! Na afloop van de hopelijk gewonnen wedstrijd, ben je van harte welkom in de bestuurskamer, onze voorzitter heeft dan nog een verrassing in petto.

Lijkt je dit leuk??

Geef je dan snel op bij Kees Rombouts: 06-30572958