09-06-2017: André Maas nieuwe trainer van v.v. de Fendert!

André Maas nieuwe trainer van v.v. de Fendert!

André Maas is met ingang van seizoen 2017-2018 de nieuwe trainer van v.v. de Fendert. Nadat v.v. de Fendert en trainer C. Machielse, aan het eind van afgelopen seizoen, na goed overleg, uit elkaar zijn gegaan, moest de Fendert naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. De keuze is dus gevallen op André Maas. André woont in Wouw en was vorig seizoen trainer van Moerse boys (1e klasse zondag). Naast een rijke carrière als voetballer, waarin André op het hoogste amateurniveau acteerde (Halsteren), heeft André ook de nodige ervaring als trainer bij diverse clubs. Zo was André trainer van HSC’28, WHS, Rillandia, Puttershoek, Tholense Boys, GPC Vlissingen, RBC jeugd, S.C. Gastel, Duiveland, Cluzona en Moerse boys.

Wij feliciteren André met zijn aanstelling en wij wensen hem heel veel succes bij onze club!