09-08-2017: Vacatures bij v.v. de Fendert

Vacatures bij v.v. de Fendert

Een vereniging heeft zonder vrijwilligers geen bestaansrecht, dat is algemeen bekend. Ook bij v.v. de Fendert is dat niet anders.

In juli deden wij al een oproep voor vrijwilligers voor onze jeugd.

Veel betrokkenen zetten zich al vrijwillig in bij onze club. Echter zijn we nog steeds opzoek naar mensen die het team van vrijwilligers komen versterken.

Zo zijn wij concreet op zoek naar lotenverkoper(s), een scheidsrechtercoördinator en gastheer of -dame:

Lotenverkoper(s) gezocht!
v.v. de Fendert is naarstig op zoek naar iemand, maar liefst naar meerdere mensen, die bereid zijn om op de zaterdagmiddag, wanneer ons eerste elftal thuis speelt lootjes te verkopen. De verkoop van de lootjes levert ieder jaar een mooi bedrag op voor onze club en het zou natuurlijk jammer zijn wanneer deze inkomsten wegvallen. De verkoop van de lootjes start rond 13.30 uur tot de wedstrijd begint, om 14.30 uur. Een uurtje “werk voor de club” waar bovendien een kleine vergoeding tegenover staat. Ben jij een enthousiast iemand, die graag een steentje bij wil dragen om de Fendert een nòg mooiere club te laten zijn, meld je dan bij één van onze bestuursleden. Voor meer gedetailleerde info kunt u zich melden bij Kees Rombouts (06-30572958).

Scheidsrechtercoördinator gezocht!
Op ons prachtige sportpark worden heel wat wedstrijden gespeeld op een jaar. Wedstrijden die niet gespeeld kunnen worden zonder een scheidsrechter. Het is een hele uitdaging om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter te vinden. Ben jij diegene die dat aandurft, meld je dan bij één van onze bestuursleden. Voor meer gedetailleerde info kunt u zich melden bij Kees Rombouts (06-30572958).

Gastheer/dame gezocht!
v.v. de Fendert is naarstig op zoek naar een gastheer/dame op de zaterdagmorgen. De bedoeling is dat onze gasten, tegenstanders, scheidsrechters netjes worden ontvangen en na de wedstrijd worden “opgevangen”. De werkzaamheden van de gastheer/dame gaan in v.a. 07.45 en eindigen rond 12.00 uur. Ben jij een enthousiast iemand, die graag een steentje bij wil dragen om de Fendert een nòg mooiere club te laten zijn, meld je dan bij één van onze bestuursleden. Voor meer gedetailleerde info kunt u zich melden bij Kees Rombouts (06-30572958).