10-09-2018: Steun v.v. de Fendert en maak kans op gave prijzen via de Grote Clubactie!

Steun v.v. de Fendert en maak kans op gave prijzen via de Grote Clubactie!

Op zaterdag 15 september starten leden van v.v. De Fendert met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Zij gaan vanaf die dag langs de deuren om inkomsten op te halen voor de club.

In Nederland gaan bijna 6.000 verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,00, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Loten kunnen ook online gekocht kunnen worden via deze website.

Louise Dulling, coördinator van de Grote Clubactie bij v.v. De Fendert: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst van de Grote Clubactie een aantal mooie activiteiten tijdens het 90-jarig jubileum te realiseren. Er worden op dit moment al verschillende leuke initiatieven uitgewerkt. Op de website www.vvdefendert.nl is meer informatie over het jubileum terug te lezen. En voor het team dat de meeste loten verkoopt is er als beloning een teamuitje.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

UPDATE 14-9-2018: De boekjes met loten en bijbehorende brief zijn uitgedeeld aan de leden van O7 t/m O13. De volle boekjes kunnen tot uiterlijk 30 oktober 2018 ingeleverd worden bij de leider/trainer of bij Louise Dulling, Plataanstraat 2.