10-10-2015: Seolto E2 - De Fendert E2

Seolto E2 - De Fendert E2
Over de wedstrijd Seolto E2 - De Fendert E2 kan de reporter vrij kort zijn: met 8-1 verlies tegen de koploper staat De Fendert weer met beide beentjes op de grond. In de eerste helft kon E2 aardig mee voetballen. Door 2 ongelukkige tegendoelpunten, maar ook een mooi doelpunt van Wouter na een goede actie stond het bij rust 3-1 voor Seolto, terwijl we zelf kansen genoeg hadden om meer doelpunten te scoren.

In de tweede helft moesten we noodgedwongen wat mutaties in de verdediging aanbrengen en namen we veel risico in de aanval. Seolto wist dit goed uit te spelen en kon via een aantal mooie combinaties uitlopen naar 8-1: Een grote nederlaag voor De Fendert. Gezien het spelbeeld en de stand op de ranglijst een terechte overwinning voor de mannen uit Zevenbergen, al was de hoge uitslag misschien wat geflatteerd.

Volgende week wacht die andere ploeg uit Zevenbergen, Virtus. De eerste wedstrijd werd met 3-1 verloren: een mooie mogelijkheid om revanche te nemen!

De Technische staf van E2
Thomas, Ferry en Sander