11-02-2016: Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank West-Brabant Noord organiseert in 2016 voor de 3e keer de Rabo Clubkas Campagne. v.v. de Fendert heeft van de Rabobank de goedkeuring gekregen om in 2016 wederom mee te mogen doen aan deze campagne. In 2015 was de deelname van de v.v. de Fendert een groot succes daar de aktie een bedrag van ruim boven de € 1.000,- opbracht, terwijl op dat moment nog niet geheel duidelijk was dat alleen "leden" van de Rabobank mochten stemmen (dus een bezit van een Rabobank bankrekening alleen is niet voldoende).

Om te mogen stemmen moet men lid zijn "voor 1 maart" van de Rabobank. Dit lidmaatschap is overigens gratis en de aanmelding brengt tevens geen kosten met zich mee. Als u lid wordt van de Rabobank, dan kan u deelnemen aan interessante activiteiten en kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen van de Rabobank: kortom een win-win situatie. Lid worden kun je worden door naar de site van Rabobank West-Brabant Noord te gaan en klik dan op "Word nu lid", dan kom je in het veld "Ik wil het lidmaatschap aanvragen" en vul je je naam en bankrekening in en klik op verzenden. Bij een en/of rekening kan zowel de man als de vrouw lid worden en kinderen boven de 18 jaar mogen ook lid worden en stemmen. Als je je nu tijdig als lid aanmeldt voor 1 maart dan wordt je via een stemkaart uitgenodigd om 5 stemmen op verenigingen uit te brengen waarbij een lid maximaal 2 stemmen mag toekennen aan dezelfde vereniging. Elke stem levert de vereniging op basis van het verleden circa € 4,50 op, kortom een mooie opbrengst wat wij willen investeren in de jeugd en tevens organiseren we andere maatschappelijke projecten voor kinderen in Fijnaart zoals o.a. een zwemweekend, jeugdkampen, en Koningsspelen.

Kortom: wordt lid van de Rabobank en stem (naast oma's en opa's en vrienden) met deze Rabo Clubkas campagne op onze vereniging. De stemperiode is van woensdag 6 april tot en met 18 april 2016.