11-07-2017: Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht!

Als voetballer of betrokkene bij v.v. de Fendert weet u vast dat onze vereniging draait op een grote club vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen mensen op allerlei manieren actief: als leider, trainer, scheids- of grensrechter, in een bestuursfunctie of activiteitencommissie… Op tal van manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. Sinds de fusie tussen Kaaise Boys en FSV is v.v. de Fendert flink gegroeid als vereniging. Dat is natuurlijk prachtig, maar het betekent ook dat er meer teams, meer taken en dus ook meer vrijwilligers nodig zijn.

Vindt u het ook belangrijk dat v.v. de Fendert blijft bestaan voor alle kinderen die willen voetballen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Dat kan per mail via jeugdbestuur@vvdefendert.nl.

Heeft u weinig tijd, maar wilt u toch iets voor v.v. de Fendert betekenen? Dat kan, want met elk uur zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilliger.

Samen houden we onze vereniging sterk: Eén dorp, één club!

Met sportieve groet,

Jeugdbestuur v.v. de Fendert