11-11-2015: Met v.v. de Fendert naar NAC - FC Den Bosch

Met v.v. de Fendert naar NAC - FC Den Bosch
Volgende week vrijdagavond 20 november om 20.00 uur speelt NAC thuis tegen FC Den Bosch. v.v. de Fendert is door NAC uitgenodigd. We kunnen hiervoor tegen een zeer speciaal tarief kaarten kopen à 6 euro per persoon. De wedstrijd begint om 20.00 uur, we vertrekken om ± 18.30 uur vanaf de parkeerplaats bij v.v. de Fendert. Om ± 21.45 uur is de wedstrijd klaar en om ± 22.30 uur ben je weer thuis.

Je kunt je opgeven bij de trainer of leider van je team. Dan dien je ook gelijk te betalen aan je trainer of leider.
Let wel op dat er ook voldoende vaders en/of moeders en/of opa’s en/of oma’s bij moeten zijn om te rijden.
Aanmelden kan t/m dinsdagmiddag 17 november 17.00 uur.

Broers/zussen/vrienden/vriendinnen kunnen uiteraard ook mee (mits voldoende plaats in de auto’s).

Bij NAC proberen ze het bezoekersrecord voor een wedstrijd in de Jupiler league te verbreken. Het zou mooi zijn, als dat mede door ons ook gebeurt.