12-12-2015: De kanjers van MC1

De kanjers van MC1

Het is altijd wat stilletjes rond de meiden van MC1 maar die stilte ga ik nu even doorbreken want dit team van kanjers mag ook best even op de site van v.v. de Fendert worden gezet. Nadat we op 28 november de wedstrijd in Roosendaal met (wederom) winst afsloten kan ik met trots zeggen dat onze meiden van MC1 het top hebben gedaan voor het eerst als elftal! Als derde geëindigd in de najaar competitie, top gedaan!

Wat in juni een keuze leek van we zien wel bleek een top keuze te zijn, doorgaan als elftal ipv zevental. Met 15 meiden gingen we van start in augustus……

In het begin was het zoeken, aftasten en zeker wennen op het grote veld maar de trainingen van Piet Frijters & Joyce Westdijk (dank jullie wel voor jullie geduld en inzet) en de tactische zeer weloverwogen opstellingen van Gilliam (bedankt voor je geduld en inzet) zorgde ervoor dat de meiden snel hun rol in het veld doorhadden en super vervulden.

Samen overleggen, wat discussiëren, soms bekritiseren, mekaar aanmoedigen en vooral heel veel plezier maken is wat deze meiden prima kunnen maar vooral er als team staan is iets wat deze meiden laten zien.

Zeker is er weleens wat en zeker gaat het niet altijd even makkelijk maar ach da’s de leeftijd zullen we maar zeggen met een knipoog. Ze zijn allemaal zo verschillend maar dat dat maakt dit team uniek!

Middels deze weg wil ik tevens onze sponsoren Bouwbedrijf Vrolijk en Van Caam asbestverwijdering & sloopwerken onwijs bedanken voor het compleet in het nieuw steken van onze meiden.

De heerlijke trui, trainingspakken en handige tassen zijn goed in gebruik genomen. Top!

Ook de vlaggers die in weer en wind vrijwillig langs de lijn hebben gehobbeld bedankt voor jullie hulp en hopelijk kunnen we na de winterstop ook nog op jullie rekenen.

Supporters bedankt voor jullie opkomst.

Groet Jolanda Vriens