13-02-2020: Voorbeschouwing De Fendert 1 - ZSC'62 1, 15 februari 14.30 uur

Voorbeschouwing De Fendert 1 - ZSC'62 1, 15 februari 14.30 uur

Aanstaande zaterdag staat de zeer belangrijke wedstrijd van ons 1e team tegen ZCS'62 op de planning mits de weergoden het toelaten. Nummer 7 Duiveland heeft 19 punten uit 15 wedstrijden, daaronder staan 5 ploegen met aflopend 18 tot 15 punten. De Fendert heeft 14 punten. Een overwinning zou dus tot een aansluiting met de middenmoot leiden.

ZSC beschikt over een zeer sterke fysieke ploeg met Robin Provoost en Nicky v/d Velden als absolute topscoorders. Inmiddels is oud Fendertsman Ralph van Gent daar ook actief. Afgelopen week boekte ZSC'62 een regelmatige thuisoverwinning tegen het door blessures geplaagde Seolto en behaalde De Fendert een zwaar bevochten overwinning bij Krabbendijke. De Fendert dient zich nog te herinneren dat na de overwinning op Halsteren net voor de winterstop twee 6 punten wedstrijden verloren gingen. Nu zouden we graag zien dat de overwinning van vorige week een vervolg gaat krijgen, zodat er met een goed gevoel de carnaval in kan worden gegaan. Zet hem op mannen!