13-04-2018: Schoolvoetbaltoernooi Fijnaart

Schoolvoetbaltoernooi Fijnaart

Onder goede weersomstandigheden heeft afgelopen woensdagmiddag 11 april het Fijnaartse schoolvoetbaltoernooi plaatsgevonden op Sportpark de Fendert. Er waren door de scholen uit Fijnaart, Heijningen en Willemstad 25 teams (7-tallen) samengesteld. 16 in de leeftijdsgroep 7/8 en 9 in de groep 5/6. Aan het eind van de middag na een hele reeks wedstrijden werden door meester Richard van de Julianaschool (die ook de  planning van alle wedstrijden verzorgde ) de prijzen uitgereikt. Omdat er bij de 11-tallen maar 1 inschrijving was, de Kennedyschool, gingen deze automatisch naar de regiofinale op woensdag 16 mei. Lokatie is nog niet bekend. De prijzen bij groep 5/6 waren voor Singel 4 (1e), Kennedy 7 (2e) en Springplank 2 (3e). Bij groep 7/8 kregen Kennedy 3 (1e), Willem de Zwijger 2 (2e) en het Kompas 1 (3e) de bekers.

De wisselbeker ging dit jaar naar met het hoogst gemiddelde over de gespeelde wedstrijden van 2,1 punt. Dit was de Springplank uit Fijnaart. Alle kinderen kregen een KNVB Schoolvoetbal-vaantje voor hun deelname. Meester Richard bedankte na afloop de scheidsrechters en de organisatie van vv de Fendert voor hun medewerking.

Komende vrijdag 20 april komt de Fijnaartse jeugd weer in actie tijdens de Koningsspelen op Sportpark de Fendert. Aanvang ca. 8.30 uur.