13-05-2018: De Fendert JO11-5 - ASWH JO11-8

De Fendert JO11-5 - ASWH JO11-8

Hoewel het niet heel warm was toen de wedstrijd tegen ASWH begon, zweette de keeper van die club behoorlijk. De jongens van het JO11-5 zorgden er namelijk voor dat de ballen letterlijk om zijn oren vlogen. Het duurde alleen wel even voordat één van die ballen raak was. Niet lang na de openingstreffer volgde de 2e en leek het team van v.v. de Fendert af te stevenen op een monsterscore. Het werd echter vlak voor rust 2-1 en opeens kon het weer alle kanten op. Na rust kwam niemand meer tot scoren. Zo tegen het eind werd het warmer en onze toppers vermoeider (misschien nog de naweeën van het gezellige voetbalkamp?) en was het vooral een kwestie van de voorsprong proberen te behouden en overleven. Het fluitsignaal voor het einde van de wedstrijd bleek een ware verlossing, waarbij de anders zo coole mannen hun pokerface lieten voor wat het was en gewoon blij en uitgelaten juichten met de handen in de lucht. De 3 punten bleven in Fijnaart!