13-12-2015: Afsluiting najaarscompetitie E1

Afsluiting najaarscompetitie E1

Afgelopen woensdag hebben we de laatste wedstrijd tegen Madese Boys gespeeld. Deze wedstrijd hebben we dan ook in stijl afgesloten met een 10-0 overwinning. Door de geweldige reeks van 4 wedstrijden 12 punten hebben we de eer gered en zijn we toch nog vierde geworden. Knap gedaan van de jongens. Om de najaars competitie af te sluiten hadden we gepland om af te reizen naar het strand. Om niet te lang in de auto te zitten was het meest voor de hand liggend de alom bekende "Banaan" te Willemstad.

Bij aankomst bleek de ‘’brabantse’’ kant in verbouwing en was eigenlijk een grote modderpoel. Op advies van Wilbert zijn we naar de ‘’andere’’ kant gereden. Daar was het prima te doen, terwijl er een heerlijk waterig zonnetje scheen.

Arjan begon met een kort welkomst praatje op deze teambuilding. Vervolgens, onder leiding van Wilbert, werd de warming-up gestart. Trimmend site-seeing, dit was voor sommige al voldoende om al enigszins wat zweet te produceren.
Na de warming gingen we een kruiwagen race doen. Dat bleek toch wel moeilijk te zijn voor sommigen die dan letterlijk in het zand moesten happen.
In tussentijd werd door Erik geheel op Robinson Crusoe wijze het voetvolley veld opgezet met een net van houten boomstronken.

Na drie sets van 15 punten te hebben gespeeld stond Ilona klaar met drinken en de chips. Even uitblazen en tot rust komen, want hierna stond het toernooi te wachten in het loodzware mulle zand.

Drie teams werden ingedeeld. Elke keer als er gescoord werd kwam er een nieuw team in. Geheel in de lijn van de verwachtingen was team Arjan niet te verslaan. Op een moment toch maar laten lopen, want het werd wel heel gênant.

Rond kwart voor twaalf zijn we gestopt en teruggereden naar de Graanbeurs in Fijnaart. Hier stonden 13 plaatsen gereserveerd om frieten met snack geserveerd te krijgen. Rond 13.00 uur konden de ouders de kids weer ophalen bij de Graanbeurs.

Het was een geweldige ochtend wat precies ook de najaars competitie heeft weerspiegeld.

Op naar de voorjaarscompetitie…