14-11-2015: De Fendert E2 - Kogelvangers E2

De Fendert E2 - Kogelvangers E2
Een derby tegen Kogelvangers spelen is altijd leuk. Een derby met veel moeite winnend afsluiten is nog veel leuker! Het is E2 zaterdag opnieuw gelukt om de wedstrijd winnend af te sluiten. Voor de 4e keer dit seizoen stond de uitslag 3-2 in het voordeel van de Fendert op het scorebord. Wederom een knappe prestatie!

De eerste helft was een ware strijd op het middenveld. Op een kans van Thijme in de eerste seconden van de wedstrijd na, wist E2 weinig voor het doel van de tegenstander te komen. Hoewel Kogelvangers de beter voetballende ploeg was en beter met de harde wind om kon gaan, kon het ook weinig kansen creëren. Met een 0-0 ruststand gingen we dan ook aan de limonade.

In de rust konden wij profiteren van de speech van de technische staf van E1. Beide teams werden met goede adviezen scherp gezet voor de tweede helft.

Kogelvangers begon goed aan de tweede helft. Mede dankzij de wind in de rug kon de Fendert de 0-1 na 10 minuten niet voorkomen. Gelukkig wist Wouter de stand snel gelijk te krijgen: 1-1. Lang duurde de gelijke stand echter niet. Opnieuw kon Kogelvangers op voorsprong komen na een mooie voorzet, die knap afgewerkt werd: 2-1. Tijd om de mouwen nog eens flink op te stropen! De tegenstander kon niet lang genieten van de voorsprong, want Wouter wist vanaf de aftrap met een mooie actie zijn tweede doelpunt te scoren: 2-2. De Fendert ging er nog meer in geloven. De ploegen gingen gelijk tegen elkaar op en de spanning steeg. De bevrijdende treffer kwam 5 minuten voor tijd op naam van Niels: 3-2. Mede dankzij goed keeperswerk van Davey opnieuw een overwinning voor de Red-White Army!

We mogen even genieten van deze overwinning, maar we gaan snel ook weer toeleven naar de volgende wedstrijd. Thuis ontvangen wij koploper Seolto. De ploeg uit Zevenbergen kan kampioen worden, maar bij winst voor de Fendert komen beide teams op gelijke hoogte. Het belooft een groot spektakel te worden! Zaterdag 21 november, locatie: Sportpark de Fendert, Aanvangstijd 8:45 uur. Tot dan!

Technische staf E2