14-12-2015: Internos C3 - De Fendert C1

Internos C3 - De Fendert C1
Zaterdag hadden de jongens een bekerwedstrijd op het programma staan. De tegenstander was Internos uit Etten-Leur. Gezien het eerdere programma, wat onze jongens hebben afgelegd waarbij relatief grote uitslagen werden geboekt, was het vertrouwen aanwezig om deze wedstrijd goed af te kunnen ronden.

Na het fluitsignaal van de goed leidende scheids werd er tot aan de rust door beide teams niet gescoord. Het veldoverwicht kwam meer van onze kant uit. Met een 0-0 stand gingen we de rust in. In de tweede helft daarentegen zagen we een veel sterkere Fendert, maar moesten we wel een tegendoelpunt incasseren. Een foutje achterin werd scherp afgerond door de spits van Internos. Het vertrouwen bij onze jongens werd alsmaar groter gezien het aantal kansen die zij creëerden. Zo werd het al een minuut na de openingstreffer van Internos 1-1 . Nog geen twee minuten later werd het al 1-2. Vijf minuten voor het eindsignaal werd door onze jongens de genadeklap uitgedeeld en werd Internos met 1-3 naar huis gestuurd. Onze jongens zitten nog steeds in de race en kijken uit wie ze gaan treffen in de kwartfinales.