15-05-2018: BBQ 7 juni

BBQ 7 juni

Op donderdagavond 7 juni vindt de afsluitingsavond van de selectie plaats. De supportersvereniging “Vrienden van de Fendert” organiseert dan een barbecue. De barbecue is toegankelijk voor iedereen. Tegen een bijdrage van 11,50 euro kunt u genieten van de heerlijke vleesjes, die er die avond zullen worden geserveerd. Deelname aan de barbecue voor leden van de “Vrienden van de Fendert” is gratis. De barbecue begint om 19.00 uur.

Op donderdagavond 7 juni, zullen er nog andere activiteiten plaatsvinden. Zo speelt een team van jeugdspelers/speelsters, die naar de senioren overkomen, tegen
geselecteerde teams vanuit de senioren. Deze wedstrijd beginnen om 19.00 uur. Onze overkomende JO/MO 19 spelers en speelsters sluiten zo hun  jeugdvoetbalperiode” af. Tevens worden deze avond de trainingsopkomst prijzen van de selectie uitgereikt. U kunt zich opgeven voor de barbecue door dit strookje in te vullen en mèt contante betaling in te leveren achter de bar bij kantine 1 of 2 of bij Mark Reijnders. Dit uiterlijk voor 31 mei!

Met vriendelijke sportgroeten,

“Vrienden van de Fendert”!