16-05-2016: Geslaagde vrienden- en vriendinnendag

Geslaagde vrienden- en vriendinnendag

Afgelopen zaterdag 14 mei organiseerde het jeugdbestuur van v.v. de Fendert een vrienden- en vriendinnendag. Ondanks het mindere weer, de temperatuur was de helft van de dagen ervoor en af en toe een spat regen, waren er 92 jongens en meisjes aanwezig. Deze kids waren zo enthousiast bezig met de 8 uitgezette voetbaloefeningen dat ze geen last hadden van het weer. Hun gedrevenheid zorgde ook weer voor plezier en voldoening bij de vele vrijwilligers en organisatie.

Ruim 50 jeugdleden van v.v. de Fendert hadden 40 vriendjes of vriendinnetjes meegenomen die nog geen lid waren van een voetbalclub. Zo konden onze talenten laten zien hoe leuk het is om bij v.v. de Fendert te voetballen. Tegelijkertijd konden ze laten zien wat ze allemaal geleerd hadden door punten te scoren in het ‘Gatendoek’, een shoot-out te doen tegen een door-de-wol-geverfde keeper, konden ze hun skills tonen o.a. in wedstrijdjes 4 tegen 4, 1 tegen 1, de aanvallers tegen de verdedigers, laten zien hoe goed ze konden dribbelen met allerlei trucjes erbij en een estafette.

Het was een zeer geslaagde ochtend voor de jongste voetballers uit Fijnaart en omgeving. Mede dankzij de hulp van de vele vrijwilligers. Daar zijn wel als jeugdbestuur zeer dankbaar voor.

Op de Facebook pagina van v.v. de Fendert zijn foto's van deze dag te bekijken.