16-10-2016: Noordhoek JO11-1 - De Fendert JO11-3

Noordhoek JO11-1 - De Fendert JO11-3

Zaterdag 15 oktober stond de derby Noordhoek JO11-1 - v.v. de Fendert JO11-3 op het programma. Voorafgaand aan deze wedstrijd moest de technische staf van De Fendert een lastige puzzel oplossen door een vervanger voor de zieke doelman Damian te zoeken. Eva zorgde voor de keepershandschoenen en Seno trok deze aan, om vervolgens vastberaden in de goal te gaan staan. Opvallend waren ook de nieuwe voetbalschoenen van Kai: de vaste reporter van JO11-3 weet uit betrouwbare bron dat de aanvaller van De Fendert extra doelpunten bij zijn nieuwe schoenen gekocht heeft. En dat was te merken ook! De Fendert begon voortvarend aan deze wedstrijd.

Al in de eerste minuut kwam JO11-3 op een 0-1 voorsprong door een eigen doelpunt van Noordhoek na een voorzet van Kai. Een minuut later kwam het zelfs op een 0-2 voorsprong door een individuele actie van Kai: 0-2. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd: 1-2. Kai had het echter op zijn heupen vandaag: hij trof in de eerste helft nog twee keer de paal na mooie schoten en hij wist de 1-3 ruststand op het scorebord te brengen na een prachtige steekbal van Eva.

Na rust stonden de jongens en meiden van De Fendert weer te stuiteren om te beginnen. Opnieuw startte JO11-3 goed en scoorde Kai na 1 minuut spelen al weer de 1-4. Met een paar mooie aanvallen had De Fendert de score verder uit kunnen bouwen, maar er stonden vandaag twee uitstekende keepers in het veld. Yannick en Milan hadden bovendien pech door op de paal te schieten. Noordhoek wist nog wel terug te komen op 2-4, maar De Fendert wist de wedstrijd verdient winnend af te sluiten.

Een goede teamprestatie van JO11-3: de tweede overwinning in deze competitie is een feit: top gedaan!

En Kai... Die genoot nog lang na van deze wedstrijd en zijn nieuwe schoenen...