17-02-2016: Pupil van de Week: Ivar de Wild

Pupil van de Week: Ivar de Wild

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijd aanbindt met DBGC  is niemand minder dan………..Ivar de Wild  pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Ivar voor de woensdagavondwedstrijd die de E1 afgelopen woensdag speelde tegen Strijen E1. Zoals gewoonlijk was Ivar geconcentreerd met zijn warming-up bezig, maar gelukkig maakte hij wat tijd vrij voor dit diepte interview.

Ivar maakt deel uit van De Fendert E1 en daar speelde hij tot voor kort achterin als verdediger. Door het plotselinge stoppen van de keeper is Ivar momenteel tot keeper gebombardeerd. Ivar zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Hij begon zijn carrière bij Victoria’03 in Oudenbosch, maar na een verhuizing maakt hij nu deel uit van de jeugdopleiding van v.v. de Fendert. Ivar, van 27 juni 2005, zit in groep 7 van de Julianaschool bij Juf Susanne. Juf Susanne is een aardige juf. Zijn lievelingsvakken zijn rekenen en gym, hij doet dat nu eenmaal graag. Ivar heeft naast voetbal nog een andere grote hobby, namelijk : Gamen. Als Ivar thuis het menu zou mogen samenstellen, wordt het friet mèt frikandel! Ivar is fan van Ajax, maar als onze reporter hem vraagt wie zijn lievelingsspeler is kan hij daar niet opkomen: “In ieder geval speelt die niet bij Ajax”, dit is iets wat onze reporter overigens volledig snapt.

Wij wensen Ivar  veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!