17-03-2018: Oproep Fendertse Week

Oproep Fendertse Week

In 2019 bestaat v.v. De Fendert 90 jaar en dat wordt leuk en groots gevierd. Om dit te realiseren is wel hulp nodig. Er zijn al meerdere ideeën om geld bijeen te brengen voor de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Een van die ideeën is om als vereniging mee te werken aan de Fendertse Week (van 18 tot en met 26 augustus 2018). Daarvoor zoekt v.v. de Fendert vrijwilligers: per dag tussen de 2 en 8 personen die allerlei hand- en spandiensten in en rondom de feesttent op het evenemententerrein verrichten. Dat kan zowel in de ochtend, in de middag als in de avond zijn. Alle hulp is welkom, want voor ieder uur dat een vrijwilliger namens v.v. de Fendert meehelpt, ontvangt de club een mooi bedrag.

Help jij mee? Of wil je meer informatie? Bel of mail dan naar Corné Reuvers (06-51500245 / corner90@hotmail.com) of naar Johan Rijnberg (06-49892847 / johan-linda.rijnberg@ziggo.nl).

Het complete werkprogramma van de Fendertse Week is hier te vinden.

Kun je niet, maar wil je wel op een andere manier meehelpen? Of heb je een goed idee met betrekking tot het jubileum? Stuur dan een mail naar jc@vvdefendert.nl.

Meer informatie over het 90-jarig jubileum vind je hier.

#1dorp1club