17-04-2016: Wieldrecht VR2 - De Fendert VR1

Wieldrecht VR2 - De Fendert VR1

Zaterdag 16 april stond de wedstrijd tegen de vrouwen van Wieldrecht op het programma. Thuis hadden we met 2-4 verloren, dus we hadden wat goed te maken. Met 15 vrouwen kwamen we aan in Dord, alle 15 gebrand om de 3 punten mee terug te nemen naar de Fendert. Meestal is er geen tijd om warm te lopen dit keer was er geen plek om warm te lopen. De vrouwen 1 van Wieldrecht waren nog aan het voetballen dus hebben we daar een beetje staan te rekken en strekken. We moesten tenslotte wat op dat veld.

De scheids floot, er werden nog even wat shirtjes gewisseld want ja ..... Laat ik daar maar geen woorden aan vuil maken ;-). Eindelijk konden we beginnen, we begonnen met windje mee. Wat achteraf een hele goed keuze is geweest. Het eerste half uur ging super, we wisten elkaar te vinden en hielden achterin alles dicht. Binnen 5 minuten stond het al op 0-1, mooi doelpunt van Marion. 10 minuten later was het Eefke die met een schitterend doelpunt de 0-2 achter de keepster schoot. Ook de 0-3 lag al weer snel in het netje, Marion had het op haar heupen en dan weet je het wel. De 0-4 kwam van de schoen van Eefke, heerlijk in 30 minuten tijd met 0-4 voorstaan. Toch waren we er nog niet, Wieldrecht had het Marjet nog niet echt moeilijk gemaakt, maar kwam er een keer gevaarlijk uit en jawel 1-4. Met deze stand gingen we de rust in.

De 2e helft ging het allemaal iets moeilijker, maar we bleven knokken met z'n allen. Kansen waren er over en weer, een stom kluts balletje zorgde ervoor dat de dames van Wieldrecht op 2-4 kwamen. Dit was het dan voor Wieldrecht, nu dicht houden en niet dichterbij laten komen meer want dan krijgen we het nog zwaar. Dit gebeurde ook, wij kregen nog genoeg kansen om de voorsprong te vergroten maar helaas het vizier stond niet op scherp. Meiden super gevoetbald met z'n allen, de punten gaan weer mee naar de Fendert. Ook de vele supporters langs de lijn was super leuk!!

We staan nu op een mooie 2e plek, dit gaan we vast houden meiden. Op naar de volgende wedstrijd, over 2 weken thuis tegen de dames van Drechtstreek.
Oh ja, complimenten aan onze Willie. Na maanden van revalideren en rustig opbouwen heeft ze vandaag weer een hele wedstrijd kunnen voetballen, super!