17-06-2016: Kogelvangers - NAC Breda

Kogelvangers - NAC Breda

Bijzonder trots zijn we op het feit dat het eerste elftal van Kogelvangers in ons eigen Willemstad op vrijdagavond 1 juli het zal opnemen tegen niemand minder dan de professionals van NAC Breda! Ter ere van ons jubileum zullen onze groen-witte lokale helden om 19:00 aftrappen tegen de Parel van het Zuiden in het karakteristieke geel-zwart. Op ons terrein zullen deze avond diverse cateringpunten klaar staan om de innerlijke mens van onze geel-zwart gezinde bezoekers te verblijden. Daarnaast zal er na de wedstrijd in onze feesttent nog een grote muzikale verrassing zijn: Optreden zanger Vinzzent!

Als de wedstrijd voorbij is loont het zeker om richting de feesttent te gaan. Niemand minder dan zanger Vinzzent zal vanaf 21:00 namelijk een spetterend optreden weggeven! Onder andere bekend om zijn Dromendans en Dansé Dansé zal Vinzzent de tent op z'n kop zetten!

Kaartverkoop:
Entreeprijzen
Volwassenen (18+): €7,50
Jeugd (18-): €5,00
Jeugd tot 4 jaar heeft gratis entree

Kaartverkoop is mogelijk tot het begin van de wedstrijd om 19:00 aan de kassa bij ons sportcomplex. ALLEEN CONTANT!

Voorverkoop:
Voorverkoop van toegangsbewijzen is mogelijk bij:
- Kantine v.v. Kogelvangers
- Café Anno 1610, Bovenkade 11 in Willemstad
- SLeijtenrij, Doorsteek 2 in Klundert

LET OP : Op 1 juli kan er niet gepind worden. Kaartverkoop aan de deur zal middels contante betaling voldaan moeten worden net als de aankoop van consumptiemunten. Houd hier dus a.u.b. rekening mee!

Klik hier voor het complete programma.

Met sportieve groet,

v.v. Kogelvangers