17-06-2016: Moerdijk selectie - NAC Breda

Moerdijk selectie - NAC Breda

Zoals jullie bijna allemaal al weten komt NAC Breda op visite in Zevenbergen, op het complex van VV Virtus. NAC gaat daar spelen tegen de Moerdijk selectie. Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, hebben 18 spelers uit de gemeente Moerdijk uitgenodigd om te komen spelen tegen NAC Breda. In de gemeente Moerdijk zijn er 10 voetbalverenigingen, dat wil dus zeggen dat er van iedere vereniging één of meerdere spelers meedoen.

Jullie vereniging v.v. de Fendert heeft ook spelers afgevaardigd. Hun namen zijn Justin Konings en MItchell Schilperoord.

Wij, als organisatie van de Moerdijk selectie, zouden het heel leuk vinden als jullie tijd en zin hebben om te komen kijken naar jullie speler(s) en natuurlijk ook naar de parel van het zuiden, NAC Breda.

Jullie zijn van harte welkom op het complex van VV Virtus. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 6 juli en de aanvang is om 19:00 uur. De kaartverkoop is al in volle gang, kijk op onze Facebook pagina Voetbalwedstrijd Moerdijkselectie voor de verkooppunten bij jullie in de buurt om kaarten te kunnen kopen. Kaarten kopen kan ook aan de kassa op de wedstrijddag zelf.

Met vriendelijke groet,

De organisatie Moerdijk selectie.