17-07-2018: Speel mee met de Eredivisie Poule!

Speel mee met de Eredivisie Poule!

Afgelopen WK in Rusland namen diverse betrokken van v.v. de Fendert deel aan de #1dorp1club WK Poule. In een spannende strijd werd “Albambo” winnaar met 558 punten.

Met de WK Poule is een mooi bedrag opgehaald voor het 90-jarig jubileum.

Vanwege dit succes willen we hier graag een vervolg aan geven met de #1dorp1club Eredivisie Poule.

Met de #1dorp1club Eredivisie Poule kunnen jullie een bijdrage leveren aan het jubileum door mee te spelen en eenmalig € 10,00 te doneren. 50% van de totale inleg gaat naar het 90-jarig jubileum. De andere 50% van de inleg is voor de eindwinnaar van de Eredivisie poule.

Daarnaast spelen we 1x per maand een bonusronde. Vrijwillige deelname kost € 2,00 per wedstrijdronde. Er gaat 50% van de totale inleg naar het 90-jarig jubileum en 50% naar de winnaar van de bonusronde. Deelnemers aan de totaalstand zijn niet verplicht hieraan deel te nemen.

Meedoen is simpel:

1. Deelnemers van de afgelopen WK Poule kunnen uiterlijk 14 september via deze link inloggen en de Eredivisie competitie activeren;
    of
    Nieuwe deelnemers kunnen via deze link inschrijven op de #1dorp1club Eredivisie Poule;
  2. Doneer via deze link € 10,00 of lever het bedrag in bij Sander Wierikx;
  3. Voorspel de uitslagen en extra voorspellingen.
  4. Niet verplicht: geef je 06-nummer aan Sander Wierikx door. Via een WhatsApp groep houden we jullie op de hoogte van de bonusronden.

We starten met de puntentelling in week 37 (10 - 16 september).

Op de website voetbalpoules.nl worden de spelregels en puntentelling uitgelegd.