18-04-2016: Bestuur mededelingen

Bestuur mededelingen

Het hoofdbestuur wil met deze mededeling aandacht vragen voor:

• Tenueverkoop
  • Trainingsdoelen van het veld
  • Achterlaten kleedkamer

Tenueverkoop
Het gebeurt regelmatig dat spelers/ouders pas op zaterdag er achter komen dat het v.v. de Fendert tenue eigenlijk niet compleet is, “een sok die kwijt is, het broekje is te klein en waar was mijn shirt ook al weer?” De paniek slaat toe, want de wedstrijd begint zo… Wanneer er spullen moeten worden besteld is het dus handig om “vooruit te kijken”. Spullen van het v.v. de Fendert tenue (kousen, broek, shirt) kunnen heel de week worden geregeld door een afspraak te maken met Kees Rombouts. Een mailtje naar keesrombouts5@hotmail.com of een belletje naar 06-30572958 zijn voldoende om z.s.m. een tijdstip af te spreken om e.e.a. te regelen. Onze spullenverkoper is in principe 7 dagen per week op de club! Regel dus je zaakjes op tijd!!

Trainingsdoelen van het veld
Het maaiseizoen begint weer en dan is het erg onhandig dat er allerlei doeltjes na een training op het veld worden achtergelaten. Het is een kleine moeite om je spullen na een training op te ruimen, zodat anderen daar geen last van hebben. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Achterlaten kleedkamers
Helaas moeten we regelmatig constateren dat door een aantal teams de kleedkamer als een bende wordt achtergelaten. Zo worden er schoenen in de kleedkamer (soms in de doucheruimte tegen de tegels!!)  uitgeklopt, liggen er dopjes, flesjes, bekertjes op de grond, etc. etc. De rotzooi die wordt achtergelaten wordt opgeruimd door gemotiveerde vrijwilligers. Het is echter een kleine moeite, lijkt ons, wanneer iedereen zijn eigen afval in de daarvoor bestemde bakken deponeert en zijn schoenen buiten uitklopt.Dan blijft het immers voor onze vrijwilligers ook leuk! Ook hier vragen wij jullie medewerking voor.

Alvast bedankt!