18-09-2016: Grote Clubactie 2016

Grote Clubactie 2016

Op 1 oktober start de Grote Clubactie 2016 en v.v. de Fendert doet weer mee! Vanaf die datum kunnen al onze jeugdleden op pad om loten te verkopen voor onze vereniging. Het doel van 2016 is genoeg geld in te zamelen voor nieuw trainingsmateriaal.

We hopen zoveel mogelijk te kunnen aanschaffen / vervangen en rekenen hierbij op jullie medewerking. Via https://kids.clubactie.nl kunnen onze lotenverkopers hun gratis Pathé Thuis film aanvragen en inschrijven voor de kids-verkoopwedstrijd, 20-loten actie en/of Rabobank-actie.

Maar ook wij belonen de beste lotenverkoper: hij/zij wint namelijk twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van NAC Breda.

De verkoopboekjes zullen vanaf 26 september onder de jeugdtrainers en -leiders worden verspreid.

We rekenen erop dat de verkoopboekjes op 1 oktober onder de leden zijn verspreid zodat zij direct kunnen starten met de verkoop.

Alvast bedankt en succes!