21-02-2017: Grote keeper dag bij v.v. de Fendert

Grote keeper dag bij v.v. de Fendert

Op woensdag 1 maart organiseert keepersscholen.nl de Uhlsport Challenge Day. De Uhlsport Challenge Day is voor alle jeugdkeepers een ontzettend leerzame en leuke dag. Deelnemers (vanaf 8 jaar) krijgen op deze dag keeperstraining van door Maarten Arts opgeleide Pro Goal trainers.

Tijdens de dag is er een TOPKEEPER aanwezig. Tijdens het eerste gedeelte van de UHLSPORT CHALLENGE DAY trainen de deelnemers, onder leiding van ervaren Pro Goal trainers, verschillende onderdelen van het keepersvak. Voor de trainingen wordt ook gebruik gemaakt van trainingsmaterialen zoals de Sidekick ballenmachine, Filippi Wall, Crazy Catch en Airbody. Na de 1e training strijden de deelnemers om de titel “De beste jeugdkeeper regio Brabant”. De trainingen en wedstrijden staan o.l.v. een ervaren Pro Goal trainersstaf.

Na de maaltijd volgt dan een gedeelte met de TOPKEEPER! Samen met de TOPKEEPER behandelen we onderdelen uit het keepersvak. Uiteraard kan iedere deelnemer na de training met de TOPKEEPER op de foto. De deelnemers ontvangen een prachtig Uhlsport shirt en als herinnering een certificaat met daarop de handtekeningen van de trainers en aanwezige TOPKEEPER. De winnaars ontvangen een mooie prijs. Een intensieve dag met veel leerelementen, uitdagingen en plezier!!!

DAGPROGRAMMA:
13.30-14.00 uur aankomst deelnemers / shop open / omkleden
14.00-14.15 uur welkom – groepsindeling
14.15-15.45 uur training
15:45-16.00 uur pauze
16.00-17.30 uur wedstrijd ‘Beste keeper regio Brabant’
17.30-18.30 uur avondmaaltijd
18.30-19.00 uur voorstellen en vragen TOPKEEPER
19.00-20:00 uur keepersvakonderdelen door TOPKEEPER
20.00-20:30 uur bekendmaking winnaars, uitreiken certificaten en afsluiting

KOSTEN: € 19,50 INSCHRIJVEN Wil je meedoen? Bezoek dan de site keepersscholen.nl, klik op nieuws en events en je vindt vanzelf het inschrijfformulier.

VOL is VOL! Inschrijven uhlsport challenge day, kan tot 1 maart.

Het inschrijfgeld betaal je op de dag zelf!