21-03-2016: Voetbalquiz een groot succes!

Voetbalquiz een groot succes!

“Zeer geslaagde avond”… “Heel gezellig en goed georganiseerd”… “Een leuke reünie”…  “Start van een traditie”… “Was super”… en “Volgende keer weer!”

Zomaar een greep van alle reacties na afloop van de nu al legendarische eerste editie van de voetbalquiz van v.v. de Fendert.

Op vrijdagavond 18 maart namen zo’n 70 deelnemers deel aan de voetbalquiz, aangemoedigd door diverse aanwezigen. Voorafgaand aan de quiz was de spanning bij diverse personen merkbaar en was er veel voorpret bij de organisatie.

Na de aftrap van Kees en de uitleg van Sander namen quizmasters Sander en John alle deelnemende spelers mee in een avond vol lastige vragen, grappige antwoorden, informatieve toelichtingen, leuke foto’s & filmpjes en een meezingend “You’ll never walk alone”. Naast het raden van Spaanse clublogo’s werden in 3 rondes in totaal 60 meerkeuze en open vragen afgewerkt. De focus was van de gezichten af te lezen: “van welke vereniging was die voetbalkantine nou ook alweer?” De strenge doch rechtvaardige jury (Edith, Rianne, Jolanda, Linda en Linda) zag er op toe dat er niet vals gespeeld werd, geen hulplijnen ingeschakeld en ook geen belchinezen benaderd werden. Op vakkundige wijze werden de antwoorden nagekeken en punten bij elkaar opgeteld. Herman en Corrie zorgden uiteraard voor de nodige hapjes en drankjes. Wat volgde was een spannende en gezellige avond met aan het einde van de rit natuurlijk een winnaar met de meeste punten.

Na afloop van de vragen was er een prijsuitreiking, die mede mogelijk gemaakt werd door een aantal sponsoren.

Geert Knook mag zich een jaar lang de beste individuele voetbalkenner van v.v. de Fendert noemen. Bij de dames scoorde team “K3” (Petra Magielse, Cindy Verburgh en Joyce Nagtzaam) de meeste punten.
Maar de beste prestaties werden geleverd door de volgende top 3:

1. Team Schrobbelèr (Rick Landheer en Daan de Bont) met 52 punten
2. De Fendert 1 (Robert Remijn en Jack Krougman) met 50 punten
3. ’t Ouwe Derde (Patrick Cornelis en Mark van Vlimmeren) met 49,5 punten

De volledige uitslag is hier te bekijken.

Rick en Daan mogen als winnaar van deze eerste editie naar de KNVB bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht op zondag 24 april in De Kuip: Van harte gefeliciteerd!

Al met al een zeer geslaagde en gezellige avond. De organisatie heeft unaniem besloten om een vervolg te geven aan dit evenement. Houd de activiteitenkalender dus in de gaten!

De foto’s van de quiz vinden jullie terug op de Facebookpagina van v.v. de Fendert.

De organisatie bedankt alle betrokkenen voor het maken van deze quiz tot een succes!

Kees Rombouts, John Dingemans en Sander Wierikx