22-11-2015: De Fendert C1 - Sprundel C1

De Fendert C1 - Sprundel C1
Zaterdag mochten we aantreden met de jongens van het C1 tegen Sprundel C1. De twijfel of het wel zou doorgaan was ook voor ons zeer groot, daar het weer erg guur was door de koude wind en de constante neerslag. Maar na een telefoontje te hebben gepleegd kregen we groenlicht. Na de warming-up waarin de jongens al kledder nat waren geworden begonnen we aan de wedstrijd. Het overwicht van onze jongens bleek enorm groot te zijn omdat het doel van Sprundel constant onder vuur lag.

Het duurde ook niet lang voor de eerste treffer op het scorebord stond. De jongens van Sprundel kregen het alsmaar kouder en kouder en begonnen nu ook te klagen bij de scheids. Onze jongens hadden het ook koud maar bleven in beweging dus konden het nog wel doorstaan. De tweede treffer werd gemaakt en het was vandaag ‘kat in het bakkie’ voor de jongens van het C1. We gingen de rust in met die stand en we wisten dat het alleen maar meer kon worden omdat Sprundel niet één keer voor onze goal was verschenen. Nadat we het drinken bij Sprundel brachten kwam de leider met de mededeling dat zij niet verder gingen vanwege huilende jongens die het enorm koud hadden. In goed overleg is daarna besloten om de wedstrijd te beëindigen zodat de jongens een heerlijke warme douche konden pakken. De drie punten waren binnen. Volgende week gaan we op verplaatsing naar Kapellen. Hopelijk zijn de weergoden ons dan beter gezind.