22-11-2015: In Memoriam Hub(ert) Gossen

In Memoriam Hub(ert) Gossen
Onlangs bereikte ons het bericht dat op de gezegende leeftijd van 89 jaar Hub Gossen is overleden. Hub was in diverse periodes van de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw trainer van Kaaise boys. De toenmalige gymleraar wonend in Oudenbosch, maar afkomstig uit Limburg, was een erg markante man, die door zijn enthousiaste aanpak en gedrevenheid zijn teams naar een hoger niveau kon tillen. Trainingen werden nooit afgelast.

Als het oude trainingsveld echt onbespeelbaar was, werden in de kantine de stoelen en tafels opzij geschoven en werden er allerlei grondoefeningen gedaan. Hub was een meester in het organiseren van talloze gezellige avonden. Hub was trainer toen Kaaise boys in 1970 de titel in 4G veroverde. Maar liefst 10.000 toeschouwers waren hier getuige van tijdens de legendarische beslissingswedstrijden in Oud-Gastel. Vanwege zijn vele verdiensten werd Hub tot erelid benoemd. Zijn oorkonde hangt nog steeds in vergaderruimte 2.