22-12-2018: Nieuwjaarsreceptie v.v. de Fendert

Nieuwjaarsreceptie v.v. de Fendert

Alweer een jaar voorbij.

Voor v.v. de Fendert was 2018 een goed jaar. Zo wist onze 1e elftal een keurige vierde plaats te behalen in de 3e klasse B, ons 2e elftal promoveerde naar de 2e klasse reserve en ook de diverse overige teams presteerden tot tevredenheid. Koning Voetbal begint weldra aan zijn winterslaap. Tijd om eventjes achterover te leunen en te genieten van een paar vrije dagen.

Het bestuur van v.v. de Fendert nodigt alle leden, vrijwilligers, donateurs, sponsors en alle anderen die onze club een warm hart toedragen, uit om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar tijdens onze Nieuwjaarsreceptie.

De Nieuwjaarsreceptie zal worden gehouden op zaterdag 5 januari en begint rond de klok van 15.00 uur.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zullen ook weer de nodige jubilarissen in het zonnetje worden gezet.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten.

Het bestuur van v.v. de Fendert wenst iedereen een gezond, gelukkig èn sportief 2019 toe.

Bestuur v.v. de Fendert