24-01-2016: Geen oefenpot voor C1

Geen oefenpot voor C1
Nadat we gezien hadden dat alles afgelast was bij ons kregen we toch een prettig telefoontje van de wedstrijdsecretaris of we zin hadden om bij Prinsenland te gaan voetballen in plaats van bij ons. Omdat we eerst de jongens wilde inlichten sprak ik af om hem binnen het half uur terug te bellen. De goedkeuring was een feit en er kon de andere dag toch lekker worden gevoetbald. Dus daar gingen we, om 10.00 uur vertrokken we vanaf de parkeerplaats richting Dinteloord.

Daar aangekomen en ons omgekleed te hebben, waren we klaar voor de warming –up. Maar Thomas kwam binnen gelopen en zei: “ kleed je maar weer om, er is geen wedstrijd”. Stom verbaasd en een beetje lacherig zeiden we: “natuurlijk”. Maar de blik van Thomas veranderde niet en het was dus echt zo. Verbouwereerd ben ik naar de kantine gegaan en gevraagd wat er aan de hand was en hoe dit kwam. Tja het antwoord was simpel; het A van Prinsenland was ingelast maar die hadden te weinig man dus zijn er van de B naar het A gegaan en van het C naar het B. Dus het C had geen spelers voor ons team. Helaas was er een miscommunicatie ontstaan; de man in kwestie heeft gebeld en ingesproken, maar op mijn telefoon was geen bericht binnen gekomen.

Nadat we de jongens hadden ingelicht hoe het in elkaar zat hebben we gevraagd of ze zin hadden om te gaan trainen op ons eigen complex. Dit ging wat moeizaam; iedereen had zin om een wedstrijd te spelen dus de teleurstelling was groot bij de jongens. Uiteindelijk zijn we toch met zijn allen naar de Fendert gereden en hebben we nog ander half uur getraind. Toch nog lekker gebald met elkaar.