24-03-2019: Spannende zaterdag voor de meiden van MO11-2

Spannende zaterdag voor de meiden van MO11-2

Op zaterdag 23 maart stond de wedstrijd tegen Made op het programma. Een wedstrijd met mogelijkheden want zowel Made als De Fendert staan onderaan in de competitie. De wedstrijd begon spannend, beide teams gingen gelijk op. Na enkele minuten speeltijd kwamen de speelsters van MO11-2 steeds beter in de wedstrijd. Door de openingstreffer van Rosalie steeg het zelfvertrouwen van de meiden, wat volgde waren doelpunten van Jennifer, Jazz, Nynthe en Kelly. Kim schitterde door haar lange uithalen. De zusjes Gwen en Quinty deden het super in de verdediging en keepster Larissa heeft veel ballen tegen gehouden. De meiden sloten de wedstrijd af met een 8-4 overwinning. Dat werd gevierd op het veld en het feest ging in de kleedkamer verder onder het genot van een zakje chips. Gefeliciteerd meiden! Super gespeeld :)