24-05-2018: Speel mee met de WK Poule!

Speel mee met de WK Poule!

v.v. de Fendert bestaat volgend jaar 90 jaar! Dit gaan we onder het motto #1dorp1club goed vieren! Op de website meer info hierover. Op allerlei (creatieve) manieren proberen wij geld in te zamelen voor dit jubileum. Middels de lotto-formulieren, Rabobank Clubkascampagne en Voetbalquiz loterij zijn er al mooie bedragen opgehaald. Maar er is meer geld nodig om de beoogde activiteiten voor alle doelgroepen mogelijk te maken.

Met de  #1dorp1club WK poule kunnen jullie een bijdrage leveren aan het jubileum door mee te spelen en € 5,00 te doneren. 50% van de totale inleg gaat naar het 90-jarig jubileum. De andere 50% van de inleg is voor de winnaar van de WK poule (deelnemer met de meeste punten). Oftewel: the winner takes it all!

Meedoen is simpel:

1. Schrijf je (uiterlijk 14 juni) via deze link in op de #1dorp1club WK poule;
  2. Doneer via deze link € 5,00 of lever dit bedrag in bij Sander Wierikx of Kees Rombouts;
  3. Voorspel de uitslagen en het toernooiverloop van het WK 2018.

Op de website wkvoorspellen.nl worden de spelregels en puntentelling uitgelegd.

Kortom, wacht niet:

Schrijf je in;

Steun het 90-jarig jubileum!

Heb je vragen, stel ze dan per mail via jc@vvdefendert.nl.

Met sportieve groet,

De jubileumcommissie