26-09-2015: De Fendert E1 - Hoeven E1

De Fendert E1 - Hoeven E1
Onze 3e opdracht in de competitie is thuis tegen Hoeven. Gezien de uitslagen eerder deze competitie blijkt Hoeven geen vogeltje voor de poes. Zij hebben met grote uitslagen gewonnen en stonden dan ook eerste. Ik zeg stonden, want Prinsenland heeft zich terug getrokken uit de competitie en daar hadden ze 3 punten gehaald, waardoor ze nu 2e staan. Ook de Fendert heeft de tweede wedstrijd gewonnen tegen Prinsenland, waardoor wij nu 0 punten hebben.

Na een goede warming-up begonnen we de wedstrijd gemotiveerd, maar toch wel een beetje onder de indruk van de tegenstander. We begonnen wat te lief en na 10 minuten ging de bal dan ook achter de geprikkelde goalie Mats. Na een paar goede reddingen van Mats kregen ook wij de kansjes en dit resulteerde ook in de gelijkmaker door een assist van Yorick en het doelpunt van onze spit Collin.
Dit smaakte naar meer, maar helaas Hoeven gooide roet in het eten en het blok van Daan en Robin achterin was niet bestand tegen het aanvallende geweld van Hoeven. We gingen de rust in met een achterstand van 1-3.
In de rust hebben de leiders het team toegesproken en opgepept. We gingen met opgeheven hoofden en vol vertrouwen starten aan de 2e helft.
Dit bleek tegen het goed voetballende team van Hoeven toch niet voldoende. Zij scoorden al snel de 1-4.
De Fendert miste daarna zijn kansen en Hoeven maakte het karwei verder af. We scoorden nog wel 2x, maar dat was niet voldoende om een punt te pakken.
De einduitslag werd 3-7.
We hebben er voor genokt met regelmatig goed voetbal, maar helaas was Hoeven vandaag een maatje te groot.
Vandaag verloren, maar met dit team gaat zeker punten pakken en hoge ogen gooien in de competitie.

Volgende week gaan we voor slim in de derby tegen Kogelvangers !!