26-09-2017: Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Martin Dessens!

Frenky’s Chocolate Pupil van de Week: Martin Dessens!

Wanneer ons eerste elftal aanstaande zaterdag de strijd aanbindt met Jonge Spartaan, is niemand minder dan... Martin Dessens onze pupil van de week. Onze vliegende reporter sprak Martin op een dinsdagavond. De training van JO11-1 was net begonnen en het viel onze reporter op dat Martin fanatiek de oefeningen deed. Onze pupil onderbrak echter toch de training voor dit diepte interview.

Martin speelt dus in de Fendert JO11-1 en daar is Martin op meerdere plaatsen inzetbaar. Meestal speelt Martin op het middenveld. De voorkeur van Martin gaat hier ook naar uit. “Op het middenveld vind ik het fijn voetballen, omdat je veel kan bewegen.” Onze vliegende Reporter heeft in de gaten dat we hier te maken hebben met een jongen die erg veel plezier beleeft aan het voetbalspelletje, maar liever “de benen laat spreken.”

Martin is rechtsbenig. Zijn grootste kwaliteiten zijn zijn snelheid en conditie. Ook beschikt Martin over een gezonde portie felheid. Het mooiste moment uit zijn nog prille carrière, is een geweldig doelpunt dat hij ooit maakte. Martin krulde een corner rechtstreeks de goal in. Onze held weet echter niet tegen wie dat was. De favoriete club  van Martin is Ajax.  Zijn favoriete speler in Kluivert.

Martin, van 27 september 2007, zit nu al weer een aantal jaren op voetbal. Dit is zijn 4e seizoen. Martin zit op de Kennedyschool in groep 7 bij juffen Sandra en Ineke. Zijn favoriete vak op school is rekenen: “Dat kan ik nu eenmaal goed.” Wanneer onze vliegende Reporter Martin vraagt naar zijn lievelingseten, antwoordt hij meteen enthousiast: “Friet!”

Wij wensen Martin veel plezier toe zaterdag, tussen de echte grote jongens van de club!

De Pupil van de week wordt gesponsord door Frenky’s Chocolate Paradise!